Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ

Με δεδομένη την ποιοτική εκπαίδευση που τους παρέχετε για την γνώση των μαθημάτων, εμείς σας προτείνουμε εργαλεία υποστήριξης των μαθητών, ώστε να ενθαρρυνθούν και να διευκολυνθούν στην προσπάθεια που κάνουν για να πετύχουν τους στόχους τους στις εξετάσεις.
Με τον τρόπο αυτόν, προσφέρουμε και σε εσάς την υποστήριξη μας, ώστε να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για τους μαθητές και να τους βοηθήσετε ακόμη περισσότερο, γεγονός που θα κάνει ακόμη πιο πιστούς σε εσάς.

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ

Αντί να κάνουμε σεμινάρια και ομιλίες προς τους μαθητές, που κρατάνε λίγο, δεν μπορούν να επαναληφθούν συχνά και έχουν υψηλό κόστος συμμετοχής, σκεφτήκαμε να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και να σας προσφέρουμε μια πολύ δημιουργική ευκαιρία.
Δημιουργήσαμε ένα σύντομο, περιεκτικό και δυναμικό σεμινάριο, που αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά το «άγχος των εξετάσεων» και μπορεί να απαλλάξει τους μαθητές από αυτό το εμπόδιο για την επιτυχία τους.
Τα θέματα που καλύπτει το σεμινάριο είναι τα εξής :

  1. Τι είναι το άγχος;
  2. Το «επιλέγουμε» ή «μας έρχεται»;
  3. Με τι πρέπει να το αντικαταστήσουμε;
  4. Τα «5 βήματα» για να το βγάλουμε από την ζωή μας,
  5. Η καθημερινή «δήλωση» που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας.

Το σεμινάριο μπορούν οι μαθητές να αποκτήσουν / παρακολουθήσουν μέσω Internet με την απόκτηση ειδικού κωδικού εισαγωγής.  Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι πολλά και ποικίλα, όπως:

·       Το παρακολουθούν όποτε και όσες φορές θέλουν για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που έχουν δηλώσει,
·       Το συμβουλεύονται κάθε φορά που αισθάνονται άγχος,
·       Υπενθυμίζουν στον εαυτό τους τα 5 σημαντικά βήματα που πρέπει να κάνουν,
·       Έχουν έναν μόνιμο και ακούραστο σύμβουλο για το σημαντικό αυτό θέμα,
·       Με την επανάληψη, το μαθαίνουν απέξω και δεν το έχουν πλέον ανάγκη!

Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν μέσω Internet από όπου θέλουν (σπίτι, φροντιστήριο, Internet-cafe, στο κινητό τους ή στο tablet τους κλπ.), κάνοντας κλικ στην διεύθυνση που θα σας ανακοινώσουμε, όπου θα υπάρχουν και όλες οι απαραίτητες οδηγίες για την απόκτηση του.
Σε μερικές ημέρες θα έχετε περισσότερες πληφορίες.


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!

Δεν γνωρίζω αν σας έχουν ενημερώσει τα συνδικαλιστικά σας όργανα, αλλά στο παρελθόν έχω κάνει προτάσεις για την δυνατότητα τελείως δωρεάν επικοινωνίας μαζί σας, για θέματα που σας απασχολούν και θέλετε μια πρώτη γνώμη μου, πρόταση μου ή ιδέα που μπορεί να σας βοηθήσει.
Η πρόταση μου είναι σαφής και καθαρή και στόχο έχει την επικοινωνία μαζί σας, για να βοηθήσω όσο μπορώ να αντιμετωπίσετε την κατάσταση στην αγορά, την ενδεχόμενη μείωση του αριθμού των εγγραφών, την μείωση των διδάκτρων που μπορεί να έχετε κάνει, τα υπόλοιπα των πελατών που πάντα υπάρχουν και κάθε άλλο επιχειρηματική ή διοικητικό θέμα.
Η επικοινωνία μας μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή μέσω Skype για να γνωριστούμε «από κοντά» , όσο μας επιτρέπει η τεχνολογία.  Το τηλ. είναι : 210 6080595 για να συνεννόηση.
Μην διστάσετε, μην επιφυλαχθείτε αισθανόμενοι υποχρέωση απέναντι μου, μην ανησυχήσετε πως μπορεί να εκτεθείτε, γιατί τηρώ απαράβατα το «επαγγελματικό απόρρητο» και δεν μεταφέρω ποτέ πληροφορίες από τον έναν στον άλλον.
Αξιοποιείστε αυτή την ευκαιρία και την επικοινωνία μας, αφού θα πάρετε ιδέες, πρακτικές και τεχνικές για να χειριστείτε όλες τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε, από καλύτερη θέση και με ποιοτική γνώση.



ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ»

Σε ξεχωριστή επικοινωνία σας έχω κάνει την πρόταση να δούμε μαζί τα υπόλοιπα των πελατών σας, εκπαιδεύοντας σας ταυτόχρονα ώστε να εφαρμόσετε ένα αποτελεσματικό σύστημα πρόληψης και διαχείρισης των υπαρχόντων υπολοίπων.
Με μια αξία των 300 ευρώ, είναι σίγουρο πως θα κερδίσετε πολύ περισσότερα, αφού είναι σίγουρο πως θα εισπράξετε πολύ μεγαλύτερο ποσό, με τους τρόπους που θα σας υποδείξω και με τις προτάσεις μου για κάθε έναν πελάτη ξεχωριστά, το ιστορικό του οποίου θα μου αναφέρετε. 
Πρόκειται, όχι μόνο για μια «εκπαίδευση στην πράξη» αλλά και την παροχή μιας υπηρεσίας που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν, αφού θα πιάσουμε μαζί έναν-έναν τους πελάτες και θα σας προτείνω συγκεκριμένη τακτική για την είσπραξη της οφειλής του, ταυτόχρονα με καλή σχέση και με αξιοποίηση της σχέσης για την διαφήμιση του φροντιστηρίου στην τοπική αγορά σας.
Τώρα πια δεν είστε μόνοι στον αγώνα που δίνετε.  Μόνοι απέναντι στις δυσκολίες, θα μείνετε μόνο αν δεν αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Όταν ξεπεράσετε κάθε προσωπικό λόγο που έχετε για να διστάζετε, θα δώσετε νέα δυναμική στην δουλειά σας και κατά συνέπεια στην ζωή σας.
Τολμήστε και θα βγείτε κερδισμένοι.


Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΦΜΕ
Βασικός άξονας της «Πιστοποίησης LEADER 100» είναι η κοινωνική ευθύνη που στόχο έχει την προσφορά και οφέλη την δημιουργία μιας εικόνας στην τοπική αγορά, που προσελκύει πελάτες και αναπτύσσεται σωστά και όχι με την μείωση των τιμών.
Σας παραθέτω το παράδειγμα κοινωνικής ευθύνης της αλυσίδας MIKEL COFFEE COMPANY, μιας νέας ελληνικής αλυσίδας καφέ, που σε καιρούς ύφεσης και κρίσης αναπτύσσεται όσο καμία άλλη.  Αντιγράφω από το site της για να σας θυμίσω πόση μεγάλη σημασία έχει η κοινωνική δραστηριότητα του φροντιστηρίου σας.
«Η εταιρία MIKEL COFFEE COMPANY επίσης είναι άκρως ευαισθητοποιημένη, στον τομέα συνεισφοράς της προς την κοινωνία. Έτσι συμμετέχει ενεργά με άψογο κοινωνικό έργο.
Πιστεύουμε ότι κάθε επιχείρηση πρέπει να συνεισφέρει στην κοινωνία που δραστηριοποιείται και να αναπτύσσεται μαζί της.
Κάθε κατάστημα Mikel έχει υιοθετήσει ένα παιδί μέσω ενός προγράμματος ανάδοχος γονιός του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Action Aid.
H Διοίκηση και το προσωπικό συμβάλλουμε στην ενίσχυση της τράπεζας αίματος της περιοχής μας.
Εβδομαδιαία προσφορά σε γάλα, cake, muffin στο τοπικό ορφανοτροφείο.
Χορηγία σε τοπικά αθλητικά σωματεία.
Χορηγία του ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε ένα σχολείο της περιοχής κάθε χρόνο.
Δωρεές στο Δήμο για την διευκόλυνση των λειτουργιών του και για την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Δεν σας προτείνω να κάνετε τα ίδια, αλλά να μιμηθείτε τον τρόπο σκέψης και να προσαρμόσετε την «κοινωνική ευθύνη» στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της τοπικής σας αγοράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου