Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Πότε ;

Τον Οκτώβριο είναι πολύ νωρίς,
Τον Νοέμβριο ετοιμάζεστε για την ενημέρωση γονέων,
Τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο είναι γιορτές,
Τον Φεβρουάριο ξεκινάτε νέα τμήματα,
Τον Μάρτιο είναι … κάπως,
Τον Απρίλιο είναι Πάσχα,
Τον Μάιο έχετε τα διαγωνίσματα,
Τον Ιούνιο έχετε τις εξετάσεις,
Τον Ιούλιο έχετε τα καλοκαιρινά τμήματα και τις διακοπές,
Τον Αύγουστο όλοι είναι διακοπές,
Τον Σεπτέμβριο είναι οι εγγραφές … καιγόμαστε !!
Αγαπητέ κύριε καθηγητή,
Είναι αστείο, αλλά αυτές είναι οι απαντήσεις που πήραμε όλο τον προηγούμενο χρόνο, στις προτάσεις μας για προετοιμασία και στις προειδοποιήσεις μας πως πρέπει να ετοιμαστείτε έγκαιρα για αυτόν τον Σεπτέμβρη, ώστε να έχετε εξασφαλίσει την αύξηση των εγγραφών που χρειάζεστε.
Και τώρα που επικοινωνούμε μαζί σας, μας λέτε πως είστε αφοσιωμένοι στις εγγραφές, πως τα δίδακτρα έχουν καταρρεύσει, πως τα κόστη έχουν ανέβει, πως τα ιδιαίτερα αναπτύσσονται ραγδαία ρίχνοντας κι άλλο τις τιμές, πως πάλι εφέτος θα υπάρχουν υπόλοιπα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια που θα πάνε «στον βρόντο», πως οι γονείς ψάχνουν για τα πιο φθηνά δίδακτρα και πως η φετινή χρονιά θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη.
Ακόμη και τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε το «Πακέτο Εγγραφών» που σας προσφέρουμε. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εσείς, γιατί τα κάνουμε όλα εμείς!  Συγκεντρώστε όλη την αγορά στο φροντιστήριο σας με τα «Τεστ Αυτογνωσίας και Αυτοπεποίθησης» για μαθητές και γονείς !
Μην αφήνετε και τον Σεπτέμβρη να περάσει ανεκμετάλλευτος.

Από τον Οκτώβρη, εμείς θα είμαστε και πάλι κοντά σας, αλλά θα είναι αργά για τις εγγραφές. Μετά δεν θα μπορείτε να τις αυξήσετε. Τώρα μπορείτε. Είναι μόνο ένα τηλεφώνημα ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου