Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Πακέτο αντιμετώπισης ιδιαίτερων μαθημάτων

24 Οκτωβρίου 2014
Αγαπητοί ιδιοκτήτες ΦΜΕ,

Όλοι γνωρίζουμε πλέον, πως ο κύριος «προϊοντικός ανταγωνιστής» σας, δεν είναι ο απέναντι συνάδελφος σας, γιατί και εκείνος όπως και εσείς, προσφέρετε το ίδιο «προϊόν» δηλαδή, την «φροντιστηριακή εκπαίδευση». 
Ο κύριος ανταγωνιστής σας, σε επίπεδο «προϊόντος»  είναι ο καθηγητής ιδιαιτέρων. Αυτός προσφέρει ένα διαφορετικό «προϊόν» από το δικό σας και μάλιστα σε μια ειδική τιμή, την οποία προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε με την μείωση της τιμής του δικού σας «προϊόντος». Η αντίδραση σας αυτή όμως, εκτός του ότι βάζει σε κίνδυνο την επιβίωση σας, αποτελεί και μια λανθασμένη ενέργεια από άποψη marketing, γιατί δεν είναι σωστό να μειώνεις την δική σου τιμή προϊόντος, επειδή ένα άλλο προϊόν έχει χαμηλότερη.
Για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου λοιπόν και μετά από έντονα αιτήματα σας, δημιουργήσαμε ένα «φροντιστηριακό προϊόν» που μπορείτε μόνον εσείς να παραδώσετε στους μαθητές σας, σε αντίθεση με τους καθηγητές που κάνουν μόνο ένα «στεγνό» μάθημα και φεύγουν. Μόνον έτσι θα μπορέσετε να διαφοροποιηθείτε και να κερδίσετε το μεγαλύτερο μέρος των γονέων και μαθητών που σήμερα προτιμούν το ιδιαίτερο μάθημα. Μόνο με επιπλέον οφέλη που θα τους προσφέρετε, με επιπλέον υπηρεσίες (χωρίς όμως εσείς να ασχοληθείτε καθόλου γιατί τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς και η τεχνολογία), με προστιθέμενες αξίες που θα τους κάνουν να νιώσουν πως μόνο σε εσάς «πιάνουν τόπο» τα χρήματα τους, ενώ «τα πετάνε» στην κυριολεξία, αν προτιμήσουν το ιδιαίτερο.
Θεσμικά και τυπικά, έχουμε κάνει την πρόταση μας προς την ΟΕΦΕ, με στόχο να σας την προσφέρει συνολικά και με οικονομία κλίμακας, ώστε έτσι να διαμορφωθεί μια εξαιρετικά προνομιακή τιμή μονάδος για κάθε ένα από εσάς, ώστε να την αποκτήσετε όλοι ακόμη και το μικρότερο φροντιστήριο που είναι μέλος της (τα μη μέλη δεν θα μπορούν να την αποκτήσουν).

Περιμένουμε την επίσημη απάντηση από το ΔΣ της ΟΕΦΕ έως την 30η Νοεμβρίου, ώστε να μπορέσουμε να σας παραδώσουμε μέσα στον Δεκέμβριο και έτσι να αξιοποιήσετε πλήρως την τρέχουσα σχολική χρονιά. Ελπίζουμε να είναι θετική και έτσι να ξεκινήσετε μια νέα πορεία ανάπτυξης στην αγορά σας, αποκτώντας το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς που σήμερα χάνετε από τα ιδιαίτερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου