Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

LEADER 100 ΦΜΕ
Διάγνωση Επιχειρηματικότητας Φροντιστή
Ένα χρήσιμο εργαλείο αυτο-αξιολόγησης

Φεβρουάριος 2015

Αγαπητέ κύριε καθηγητή,

Μετά από την συλλογή στοιχείων, συμπεριφορών, απόψεων, πρακτικών και μια μεγάλη σειρά από απαντήσεις των φροντιστών σε ερωτήσεις μας, σχετικά με την «ταυτότητα» τον «αυτοπροσδιορισμό» τους, την συνειδητοποίηση της επιχειρηματικότητας που ασκούν, δημιουργήσαμε ένα ερωτηματολόγιο που θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο.
Οι 40 ερωτήσεις που περιέχει είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες, ώστε να άπτονται των πλέον κρίσιμων θεμάτων επιχειρηματικότητας για το φροντιστήριο σας, απαντώνται με ένα «ναι» ή ένα «όχι» και βαθμολογούνται ώστε να προκύπτει ένα αριθμητικό αποτέλεσμα, που να σας κατατάσσει σε μία από τις 3 ομάδες που δημιουργήσαμε.
Κάθε απάντηση που δίνετε, συνοδεύεται από ένα πολύ συγκεκριμένο σχόλιο και προτάσεις για τις μελλοντικές ενέργειες σας, ώστε να λειτουργήσει και ως «εκπαιδευτικό» εργαλείο επιχειρηματικότητας.
Κάθε μία από τις 3 ομάδες συνοδεύονται από ένα σύντομο σχόλιο και προτάσεις για την συνέχεια που χρειάζεται να έχετε, ώστε να είναι για άλλη μια φορά χρήσιμο στην δουλειά σας.
Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου γίνεται μέσω Internet στον υπολογιστή σας με την εισαγωγή ενός κωδικού, τα αποτελέσματα προκύπτουν αμέσως για να τα δείτε ή να τα εκτυπώσετε, είναι τελείως προσωπικά και δεν κοινοποιούνται σε καμία περίπτωση και μπορείτε να το κάνετε σε διάφορες περιόδους, ώστε να «μετράτε» την ποιότητα της «επιχειρηματικότητας» σας.
Αν θέλετε να αξιοποιήσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία να «αυτό-αξιολογηθείτε» ως προς την αντίληψη σας για την επιχειρηματικότητα που ασκείτε, απαντήστε με ένα «ναι» σε αυτό το μήνυμα, μαζί με το όνομα του φροντιστηρίου σας και το δικό σας όνομα, για σας στείλουμε τις οδηγίες και τον κωδικό για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.
Στην συνέχεια, αν επιθυμείτε να συζητήσουμε θέματα που προέκυψαν και σας απασχολούν, είμαστε στην διάθεση σας τηλεφωνικά, μέσω email και μέσω Skype.
Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για κάθε πρόσθετη ενημέρωση.
Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες

LEADER 100 ΦΜΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου