Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

LEADER 100 ΦΜΕ
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες
«Διάγνωση Επιτυχίας ΦΜΕ»
19 Φεβρουαρίου 2015
Αγαπητέ κύριε καθηγητή,
Έχουμε την ευχαρίστηση να σας ανακοινώσουμε πως δημιουργήσαμε ένα νέο εργαλείο για την σίγουρη επιτυχία σας, τα βασικά στοιχεία του οποίου σας περιγράφουμε στα επόμενα.
Πρόκειται για την διαγνωστική υπηρεσία που σας προτείνουμε για το φροντιστήριο σας, που συνοδεύεται από μια πλήρη και συγκεκριμένη αναφορά των σημείων που χρειάζεται να βελτιώσετε, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.
Συγκεκριμένα η υπηρεσία «Διάγνωση Επιτυχίας ΦΜΕ» περιλαμβάνει τα εξής :
1.      Επίσκεψη στο φροντιστήριο σας ή στα γραφεία μας (για όσους βρίσκονται κοντά μας) ή σύνδεση με Skype (για όσους βρίσκονται μακριά),
2.     Μελέτη δεδομένων στους τομείς  :
·        Προσέλκυση νέων ενδιαφερομένων,
·        Ποσοστά επιτυχίας στις εγγραφές,
·        Διατήρηση ήδη πελατών,
·        Αύξηση εγγραφών τον Σεπτέμβριο,
·        Είσπραξη υπολοίπων πελατών.
3.      Πλήρης δική μας γραπτή αναφορά των ευρημάτων και περιγραφή των σημείων που χρειάζονται βελτίωση, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος τον Σεπτέμβριο,
4.      Σειρά από προτάσεις βελτίωσης των σημείων που χρειάζονται βελτίωση όλων των τομέων που αναλύθηκαν,
5.      Παροχή επιχειρηματικών συμβουλών για το μέλλον.
Είναι προφανές πως αν δεν θέλετε να απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις, γιατί δεν θέλετε να δώσετε στοιχεία, εμείς συμφωνούμε και δεν απαιτούμε κάτι τέτοιο. Ωστόσο, η «Διάγνωση» θα γίνει με τα στοιχεία που εσείς θα μας δώσετε.
Αξιοποιήστε αυτή την υπηρεσία ως ευκαιρία για να αποκτήσετε μια πλήρη και συγκεκριμένη εικόνα σχετικά με το πού βρίσκεστε σήμερα και ελάτε να προγραμματίσουμε μαζί την νέα προοπτική σας.
Η αξία της «Διάγνωσης Επιτυχίας ΦΜΕ» είναι μόνον: 100 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ 23%) και περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω. Είναι η μικρότερη αλλά σημαντικότερη επένδυση που θα κάνετε, ώστε να καταγραφεί η σημερινή σας θέση και να αποκτήσετε όλες εκείνες τις μεθόδους ώστε τον Σεπτέμβριο να εγγράψετε τους περισσότερους μαθητές, από όλους τους ανταγωνιστές σας.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και την φιλοξενία,
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες

LEADER 100 ΦΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου