Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

LEADER 100 ΦΜΕ
Πρόταση για τις επανεγγραφές Ιουνίου και αύξηση εγγραφών Σεπτεμβρίου
Μάρτιος 2015
Αγαπητέ κύριε καθηγητή,
Έφτασε ο καιρός να κάνετε την προετοιμασία και προεργασία για να ολοκληρώσετε όλες τις προεγγραφές για την επόμενη σχολική χρονιά, όλων των ήδη υπαρχόντων μαθητών σας και να κάνετε την κατάλληλη προετοιμασία για την αύξηση των εγγραφών του Σεπτέμβριου.
Το μυστικό για τη επιτυχία σας είναι η επένδυση στους ήδη υπάρχοντες μαθητές και τους γονείς τους, ώστε κάνουν επανεγγραφή αλλά και για να παρακινήσουν τους φίλους τους να έρθουν να σας γνωρίσουν και έτσι να έχετε την δυνατότητα να τους κάνετε πρόταση εγγραφής.
Η πρόταση μας περιέχει μέσα και υπηρεσίες που θα προσφέρετε μόνον εσείς στην αγορά που απευθύνεστε, εξασφαλίζοντας έτσι την διαφοροποίηση σας από τον ανταγωνισμό και αποφεύγοντας τις επερχόμενες μειώσεις στα δίδακτρα την επόμενη περίοδο. Το όλο πρόγραμμα υλοποίησης γίνεται από εμάς, με την βοήθεια μόνο της γραμματέως σας, ώστε εσείς να παραμείνετε αφοσιωμένοι στο εκπαιδευτικό σας έργο. Έτσι, δεν χάνετε την ευκαιρία να κάνετε το απαραίτητο marketing που θα σας εξασφαλίσει την αύξηση των εγγραφών, χωρίς να χρειαστεί να μειώσετε τα δίδακτρα για να προσελκύσετε νέους πελάτες.
Συγκεκριμένα, σας προτείνουμε τα ακόλουθα :
1.       Τεστ Αυτοπεποίθησης Μαθητή
Είναι ένα ερωτηματολόγιο διάγνωσης του επιπέδου αυτοπεποίθησης, με 40 ερωτήσεις για κάθε απάντηση των οποίων, υπάρχουν οδηγίες για τον ίδιο τον μαθητή, τον γονέα του και τους καθηγητές του, με στόχο την καλύτερη υποστήριξη του στην προετοιμασία για τις εξετάσεις. Υλοποιείται στον υπολογιστή και τα αποτελέσματα εμφανίζονται αμέσως.
Το απευθύνετε σε όλους τους μαθητές των σχολείων που βρίσκονται στην τοπική αγορά σας, με στόχο την προσέλκυση τους στο φροντιστήριο σας.

2.       Τεστ Αυτογνωσίας Διαπαιδαγώγησης Γονέα
Είναι ένα ερωτηματολόγιο διάγνωσης του επιπέδου αυτογνωσίας στην Διαπαιδαγώγηση του γονέα, με 40 ερωτήσεις για κάθε απάντηση των οποίων, υπάρχουν οδηγίες ενθάρρυνσης και υποστήριξης του παιδιού τους, με στόχο την επιτυχία του στις εξετάσεις.
Υλοποιείται στον υπολογιστή και τα αποτελέσματα εμφανίζονται αμέσως.
Το απευθύνετε σε όλους τους γονείς των σχολείων που βρίσκονται στην τοπική αγορά σας, με στόχο την προσέλκυση τους στο φροντιστήριο σας.




3.       Σεμινάριο Ενθάρρυνσης για γονείς
Είναι το streaming seminar με θέμα την Ενθάρρυνση του μαθητή στην μελέτη στο σπίτι με στόχο την επιτυχία στις εξετάσεις, που οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν στο Internet από pc, laptop, tablet, smart phone όποτε και όσες φορές θέλουν ή σε ομαδική προβολή στο φροντιστήριο σας.
Το προσφέρετε μόνο στους γονείς των μαθητών που εγγράφετε ώστε να αποτελέσει κίνητρο για τους γονείς που θα τους κάνετε πρόταση.
Μπορείτε να δείτε «Δείγμα» του σεμιναρίου στην πλατφόρμα μας που βρίσκεται στην διεύθυνση : http://seminars.pregoukos.gr/el/homeΕπίσης, αν θέλετε σας στέλνουμε από ένα Τεστ για να τα γνωρίσετε και να διαπιστώσετε την χρησιμότητα τους.
Η όλη επικοινωνία με τους μαθητές και τους γονείς του φροντιστηρίου σας, η υλοποίηση των Τεστ και η διανομή των κωδικών για το Σεμινάριο, μπορεί να γίνει από την γραμματέα σας, με την δική μας καθοδήγηση και βοήθεια, χωρίς εσείς να ασχοληθείτε καθόλου. Η πρόταση μας περιλαμβάνει και την συγγραφή όλων των επιστολών ανακοίνωσης, οδηγιών εκτέλεσης και επικοινωνίας με τους μαθητές και τους γονείς τους που παραδίδουμε στην γραμματέα σας για αποστολή.
Εμείς δεν ερχόμαστε σε επικοινωνία ούτε με τους μαθητές ούτε με τους γονείς τους, εκτός αν θέλουν βοήθεια σε κάτι σχετικό με τα Τεστ και το Σεμινάριο.
Η πρόταση μας περιλαμβάνει επικοινωνία με την γραμματέα σας μια φορά την εβδομάδα (τηλεφωνικά ή μέσω Skype) και ενημέρωση σας για την πορεία των εργασιών. Μια φορά τον μήνα, συνεργαζόμαστε και μαζί για να δούμε και άλλα θέματα σχετικά που πιθανώς χρειάζεστε να συζητήσουμε.
Η οικονομική επένδυση σας για την υλοποίηση όλου του προγράμματος είναι η εξής :
·         Αξία κάθε Τεστ (μαθητών, γονέων) : 1 ευρώ
·         Αξία Σεμιναρίου Ενθάρρυνσης : 100 ευρώ για διανομή σε όλους τους γονείς
·         Συνεργασία με την γραμματέα σας : 100 ευρώ κάθε μήνα με πρόγραμμα έως και τον Ιούλιο (4 μήνες).
Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μας στο : 210-6080595 κ. Γιάννης Γεωργακόπουλος.
Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για κάθε πρόσθετη εξυπηρέτηση.
Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες
LEADER 100 ΦΜΕ / ΕΓΓΡΑΦΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου