Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ημερίδα Επαγγελματικής Προοπτικής
Η σύγχρονη αντίληψη της επιλογής επαγγέλματος
·       Θέλετε να προσφέρετε στους μαθητές και τους γονείς τους το χρησιμότερο εργαλείο επαγγελματικής επιτυχίας ανεξάρτητα από την επιλογή σχολής;
·       Θέλετε να τους διευκολύνετε στην αναζήτηση σχολής ;
·       Θέλετε να τους εξασφαλίσετε την μελλοντική επαγγελματική επιτυχία ;
·       Θέλετε να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό σας (των καθηγητών ιδιαιτέρων αλλά και από τα άλλα φροντιστήρια);
Αγαπητέ κύριε καθηγητή,
Ο επαγγελματικός προσανατολισμός είναι μια απαραίτητη διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσουν όλοι οι μαθητές, προκειμένου να αποφασίσουν ποιά σχολή να επιλέξουν ώστε να ασκήσουν το επάγγελμα που επιθυμούν. Αν έχετε επιλέξει να προσφέρετε αυτή την απαραίτητη γνώση στους μαθητές και τους γονείς τους, κάνετε πάρα πολύ καλά και να συνεχίσετε και στο μέλλον.
Όμως, πόσοι από αυτούς θα ακολουθήσουν τελικά το επάγγελμα που διάλεξαν στο γυμνάσιο ή στο λύκειο;
Θα υπάρχει και θα είναι σε άνθηση το επάγγελμα που διάλεξαν μετά από 10 χρόνια που θα βγουν στην αγορά ;
Όλοι οι γονείς προβληματίζονται για τα παιδιά τους, καθώς βλέπουν τις ραγδαίες εξελίξεις που συμβαίνουν στην αγορά.
Όλοι οι μαθητές νιώθουν με την σχολή που επιλέγουν και για το αν θα τους εξασφαλίσει την επαγγελματική επιτυχία.
Υπάρχει άραγε τρόπος να εξασφαλιστεί η επαγγελματική επιτυχία, ανεξάρτητα από την σχολή και ειδικότητα που θα επιλέξουν οι μαθητές ;
Ευτυχώς, ναι, υπάρχει !
Είναι η απόκτηση της τεχνογνωσίας της «Επιτυχημένης Επαγγελματικής Προοπτικής».
Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη έννοια ενίσχυσης του επαγγελματικού προσανατολισμού που ενδεχομένως ήδη προσφέρετε, μαζί με τον πιο σίγουρο τρόπο επιτυχίας, αφού είναι ανεξάρτητη από την επιλογή που θα κάνει ο μαθητής σε σπουδές και επάγγελμα. 
«Επαγγελματική Προοπτική» σημαίνει πως : όποια σχολή και ειδικότητα να διαλέξει, γνωρίζοντας τι εργαλεία χρειάζεται και ποιες ικανότητες πρέπει να αναπτύξει, μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία και να αποβάλει το άγχος και την ανησυχία για το μέλλον.
Γιαυτό και εμείς δεν περιλαμβάνουμε στην ομιλία ή στο σεμινάριο, καμία από τις πληροφορίες (για σχολές, ειδικότητες, κολλέγια κλπ.) που ήδη έχουν πάρει μαθητές και γονείς από την εκδήλωση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό που ενδεχομένως τους έχετε προσφέρει.
Τα θέματα που καλύπτει η ομιλία και το σεμινάριο «Επαγγελματικής Προοπτικής» είναι τα εξής :
1.     Τι είναι η «Επαγγελματική Προοπτική»
2.     Πώς κάνει ο άνθρωπος την επιλογή του επαγγέλματος
3.     Τα κριτήρια επιλογής σπουδών και δουλειάς
4.     Η σταθερότητα του επαγγέλματος
5.     Η επαγγελματική πορεία
6.     Τα στοιχεία της επιτυχίας : Θάρρος, Αυτοπεποίθηση, Συνεργασία, Επικοινωνία
Επαγγελματισμός, Εξυπηρέτηση, Συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση, Πακέτο υπηρεσιών
7.     Το προσωπικό πρόγραμμα marketing
8.     Η σύνδεση της προετοιμασίας του μαθητή με την επαγγελματική προοπτική
9.     Ο ρόλος του χρήματος και πώς αποκτιέται
10.  Τα συστατικά της επαγγελματικής επιτυχίας.
Αυτή είναι ακριβώς η τεχνογνωσία που αναπτύσσει η μέθοδος  της «Επιτυχημένης Επαγγελματικής Προοπτικής» που σας προτείνουμε να  προσφέρετε στους μαθητές και τους γονείς τους  και που δημιουργήσαμε σε δύο μορφές, ως εξής :     
1.     Ζωντανή Ομιλία σε γονείς και μαθητές
Το σεμινάριο δίδεται «ζωντανό» σε γονείς και μαθητές στον χώρο που θα επιλέξετε εσείς, διαρκεί 2 ώρες και περιλαμβάνει συζήτηση μαζί τους για ειδικά θέματα.
Μαζί με την ομιλία, αποκτάτε ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΩΡΕΑΝ:
·               50 κωδικούς για το «Τεστ Αυτογνωσίας Διαπαιδαγώγησης» για τους γονείς και
·              50 κωδικούς για το «Τεστ Αυτοπεποίθησης Μαθητή».
Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση των Τεστ, στην διεύθυνση : http://seminars.pregoukos.gr/el/home επιλέγοντας την «Παρουσίαση Τεστ» (ελεύθερη πρόσβαση χωρίς εισαγωγή κωδικών).
Για την οργάνωση της ομιλίας, ακολουθείτε ακριβώς την ίδια διαδικασία της ομιλίας που ενδεχομένως κάνετε για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό (ανακοίνωση, επιλογή αίθουσας, εξοπλισμός κλπ.).
Η αξία του σεμιναρίου είναι μόνο : 500 ευρώ (για την περιφέρεια προστίθενται τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής και δεν περιέχει παρακράτηση φόρου 20%, ενώ απαλλάσσεται του ΦΠΑ, ως εκπαίδευση).
2.     Streaming Seminar
Είναι το σεμινάριο στο Internet, διάρκειας 45 λεπτών που μπορούν να το παρακολουθήσουν μαθητές και γονείς, όποτε και όσες φορές θέλουν, από όποιο μέσο έχουν (pc, laptop, tablet, smart phone), με την εισαγωγή κωδικού. Το σεμινάριο συνοδεύεται από προσωπική υποστήριξη με όλες τις μορφές (τηλέφωνο, email, Skype).
Η εφάπαξ αξία του κωδικού σας για να τους διανείμετε σε όλους τους γονείς που έχετε, είναι μόνο :  100 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ 23%).
Για την ενίσχυση της διαδικασίας «επαγγελματικής προοπτικής» μπορείτε να δώσετε στους γονείς και τους μαθητές σας τα αντίστοιχα Τεστ, ως εξής :  
·       Τεστ Αυτογνωσίας Διαπαιδαγώγησης για γονείς, αξία για εσάς : 1 ευρώ / γονέα
·       Τεστ Αυτοπεποίθησης Μαθητή αξία για εσάς : 1 ευρώ / μαθητή
Αν θέλετε μπορείτε να δείτε το «Δείγμα» του σεμιναρίου τελείως ελεύθερα, στην διεύθυνση : http://seminars.pregoukos.gr/el/home
Αν θέλετε να δείτε ολοκληρωμένο το σεμινάριο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6080595, κ. Γιάννης Γεωργακόπουλος για να σας δώσουμε κωδικό.
Μπορείτε να δείτε επίσης την παρουσίαση των Streaming Seminar, στην διεύθυνση : http://seminars.pregoukos.gr/el/home επιλέγοντας την «Παρουσίαση Streaming Seminars» (ελεύθερη πρόσβαση χωρίς εισαγωγή κωδικών).
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας στο 210-6080595, κ. Γιάννης Γεωργακόπουλος για περισσότερες λεπτομέρειες ή ερωτήσεις.
Είμαστε πάντα στην διάθεση σας,
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες

LEADER 100 ΦΜΕ / ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου