Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

LEADER 100 ΦΜΕ
Αποφασίστε που χρειάζεστε υποστήριξη και
επιλέξτε από τον πλήρη κατάλογο εργαλείων και υπηρεσιών υποστήριξης
που έχουμε δημιουργήσει για εσάς !

Αγαπητέ κύριε καθηγητή,
Ο καιρός περνάει και ενδεχομένως να έχετε βάλει το φροντιστήριο σας στον «αυτόματο», δηλαδή το έχει αφήσει να «τρέξει» με τους μαθητές που ήδη έχετε, προσδοκώντας περισσότερες εγγραφές τον Σεπτέμβρη.
Αν παρατηρείτε το κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει και εσείς πως τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα, με αμφιβολία και ανησυχία από όλους τους πολίτες για το πώς θα διαμορφωθεί το μέλλον. Από την άλλη μεριά επίκειται ο νέος νόμος για τις αλλαγές στην Παιδεία, που θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στους μαθητές και τους γονείς τους, σχετικά με τις διαδικασίες των εξετάσεων και το πέρασμα τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Το φροντιστήριο είναι ένας ζωντανός οργανισμός με ιδιαιτερότητες, η σημαντικότερη των οποίων είναι το γεγονός πως το μεγαλύτερο μέρος του ετήσιου τζίρου γίνεται τον Σεπτέμβριο.  Παράλληλα, η μείωση των διδάκτρων και η αύξηση των υπολοίπων που δημιουργούνται στην διάρκεια της σχολικής χρονιάς, συρρικνώνει το κέρδος σας.
Σκεφτείτε, μετά από τόσα χρόνια που έχετε το φροντιστήριο σας, τι κέρδη σας έχει δημιουργήσει και τι δυναμική κερδών έχει για το μέλλον;
Αν το αφήσετε να «δουλέψει μόνο του» κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα πάει καλά ή όχι. Η «παθητική επιχειρηματικότητα» ποτέ δεν είχε καλή  εξέλιξη. Χρειάζεται να δράσετε και μάλιστα τώρα με την κρίση, ακόμη περισσότερο. Χρειάζεται να κάνετε έξυπνες κινήσεις και επενδύσεις που θα σας δώσουν νέους πελάτες και θα δημιουργήσουν αυξημένα κέρδη. Ο ίδιος αριθμός μαθητών ή οι περισσότεροι μαθητές με χαμηλότερα δίδακτρα δεν είναι επιτυχία. Επιτυχία είναι η αύξηση όλων των θετικών παραγόντων και η μείωση όλων των αρνητικών παραγόντων της επιχείρησης, δηλαδή και του φροντιστηρίου σας.
Αυτό σημαίνει : αύξηση του αριθμού των μαθητών, αύξηση του τζίρου, αύξηση των κερδών και παράλληλα μείωση των υπολοίπων, μείωση των εξόδων και μείωση των διαφυγόντων κερδών.
Το κάθε φροντιστήριο έχει διαφορετικές ανάγκες και ο ιδιοκτήτης έχει διαφορετική αντίληψη για το πού πρέπει να ρίξει το βάρος της επένδυσης που χρειάζεται να κάνει, ώστε να έχει ένα καλύτερο μέλλον. Γιαυτό και εμείς έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη και επαρκή σειρά από εργαλεία, ώστε αν βρείτε ακριβώς εκείνο που πιστεύετε πως κάνει για την δική σας περίπτωση.
Για κάθε ανάγκη σας υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία και υπηρεσίες που τα υποστηρίζουν, όπως :
·         Προσέλκυση νέων ενδιαφερομένων πελατών ( Marketing plan, Tests, Σεμινάρια, κείμενα εντύπων, αρθρογραφία, προώθηση και διαφήμιση)
·         Αύξηση ποσοστού επιτυχίας εγγραφών και προεγγραφών (Tests, Σεμινάρια, Προγράμματα ενεργειών )
·         Είσπραξη υπολοίπων προηγούμενων μηνών και ετών (Πρόγραμμα επικοινωνίας με τους πελάτες και εφαρμογή πρακτικών που δεν διαταράσσουν την σχέση με τους γονείς)
·         Υποστήριξη μαθητών, γονέων και καθηγητών ως ομάδα (Tests, Σεμινάρια, Προσωπική Υποστήριξη)
·         Εκπαίδευση γονέων στην Διαπαιδαγώγηση με σεμινάριο Σχολής Γονέων
·         Εκπαίδευση μαθητών με σεμινάρια για τον χειρισμό άγχους, αγωνίας, ανησυχίας κλπ.
·         Επιμόρφωση καθηγητών για την Διδασκαλία με Ενθάρρυνση
·         Υποστήριξη μαθητών με ομιλία για την Επαγγελματική Προοπτική
καθώς και  Ομιλίες, Διαλέξεις, Σεμινάρια, Προσωπική Υποστήριξη.
Εσείς, δεν έχετε παρά να σημειώσετε πού νομίζετε πως χρειάζεται το φροντιστήριο σας βελτίωση, ενίσχυση και υποστήριξη και να επικοινωνήσετε μαζί μας για να το συζητήσουμε και μαζί και να επιλέξουμε εκείνα τα εργαλεία που ταιριάζουν στην δική σας περίπτωση.
Έτσι, θα κάνετε μια ουσιαστική παρέμβαση στην πορεία σας, ώστε να είναι αποτελεσματική και να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις δυσκολίες και να δημιουργήσει κέρδη.
Μην αφήνετε να περνάει ο καιρός χωρίς να κάνετε τίποτα για να προετοιμαστείτε για τις προεγγραφές και εγγραφές νέων μαθητών.
Εμείς είμαστε στην διάθεση σας για να κάθε υποστήριξη στο 210-6080595, με υπεύθυνο τον κ. Γιάννη Γεωργακόπουλο για να κάνουμε ραντεβού στα γραφεία μας ή μέσω Skype αν βρίσκεστε μακριά.
Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος

LEADER 100 ΦΜΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου