Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

 Η επιχείρηση είναι σαν την ζωή : πάντα συνεχίζεται !
    Αγαπητέ κύριε καθηγητή,
    Όλοι γνωρίζουμε πως μερικές ημέρες πριν και μερικές ημέρες μετά από μεγάλα πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα (όπως τώρα είναι οι εκλογές), η αγορά «παγώνει» και οι επιχειρηματίες «περιμένουν» τις εξελίξεις. Ιδιαίτερα στην περίπτωση μας που αναμένονται αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα που μπορεί να επιβάλλουν αλλαγές στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των φροντιστηρίων, είναι επόμενο να σας κάνουν να ανησυχείτε και να είστε σε απορία.
   Όμως, εκείνο που σας προτείνω να σκεφτείτε σοβαρά (που είναι άλλωστε και η αιτία για αυτό το μήνυμα που σας στέλνω αμέσως μετά τις εκλογές) είναι πως όποιες και να είναι οι εξελίξεις, η επιχείρηση σας χρειάζεται πάντα το marketing και τώρα ίσως ακόμη περισσότερο, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις αλλαγές που θα χρειαστεί να γίνουν.
    Γιαυτό δεν πρέπει με τίποτα να χαλαρώσετε τις ενέργειες σας στην αγορά. Χρειάζεται να συνεχίσετε τις ενέργειες σας και την προετοιμασία σας για τις εγγραφές του Σεπτέμβρη.
    Ήδη γνωρίζετε την άποψη μας σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε τις εγγραφές και την επόμενη φορά θα λάβετε μια συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση για τον σκοπό αυτόν.
    Είμαστε πάντα στην διάθεση σας.
    Με εκτίμηση,
    Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες

    LEADER 100 ΦΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου